Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

VOL HUIS!!! Beerschot-Wilrijk speelt voor vol huis tegen KV Mechelen

Morgenavond staat de promotiekraker tussen Beerschot-Wilrijk en Mechelen op het programma. Het eerste duel zal gespeeld worden in een vol huis. De wedstrijd is namelijk in haar geheel uitverkocht.

“Tienduizendzevenhonderd toeschouwers. Zoveel voetballiefhebbers zullen zaterdagavond aanwezig zijn in het Olympisch Stadion om er de finalewedstrijd tussen Beerschot en KV Mechelen bij te wonen.In de vooravond brachten onze charmante medewerkers in de Ticket Corner het allerlaatste ticket aan de man. Méér toegangskaarten mocht onze club uit veiligheidsoverwegingen niet verkopen”, deelt de club mee.

MORGEN DE PROMOTIEKRAKER!! WED EN KIJK LIVE NAAR BEERSCHOT – MECHELEN VIA UNIBET!!!

ONTDEK HET HIER!!! facebook

“Hoe dan ook, het bordje “UITVERKOCHT” mocht voor de gelegenheid nog eens worden opgeblonken en aan de hoofdingang bevestigd. Ook vorig seizoen, ter gelegenheid van de finalewedstrijd tegen Cercle Brugge, liep het Kiel storm (en vol!). Morgen wordt dus een schitterend bisnummer.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *