Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Mechelen dreigt twee sterkhouders te verliezen’

Morgen gaat Mechelen ten koste van Beerschot-Wilrijk proberen om promotie af te dwingen naar het hoogste niveau. Mocht dit niet lukken dan dreigt de club twee van haar sterkhouders te verliezen.

“Ik ben nu twee jaar eerste doelman in tweede klasse. Na dit seizoen wil ik de stap zetten naar het hoogste niveau. Daar ben ik altijd heel eerlijk in geweest”, geeft doelman Michael Verrips aan in Gazet van Antwerpen. “Het is ook altijd mijn doel geweest om te promoveren met KV Mechelen. Als het lukt: geweldig. Als het niet lukt, dan zal ik moeten kijken of er straks betere opties mijn pad kruisen. Maar daar ben ik nu echt nog niet mee bezig. Ik wil er niet eens aan denken.”

ZATERDAG MECHELEN – BEERSCHOT! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE PROMOTIEKRAKER BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

Er zou alvast veel interesse zijn in de Nederlander, net als in Gustav Engvall. “Als KV niet promoveert? ( zucht) Op dat vlak denk ik hetzelfde als Mikey. Ik wil me verder blijven ontwikkelen. Zeker omdat ik al een paar jaar verloren heb in Engeland. Het perfecte scenario is dat we promoveren met KV. Ik zou dolgraag nog minstens één seizoen met deze spelersgroep in eerste klasse spelen. Ik ben er zelfs van overtuigd dat dit team zou kunnen verbazen in 1A. Als we deze groep kunnen samenhouden, zijn we nog tot veel meer moois in staat. Daar ben ik zeker van.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *