Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Geert de Vlieger beoordeelt titelkansen van Royal Antwerp

De Play-Offs staan op het punt van beginnen. Analist Geert de Vlieger analiseert alvast de kansen van Royal Antwerp op de titel. The Good Old beginnen als laatste in de Play-Off 1 en zullen dus moeten uitblinken om te verrassen.

Analist Geert De Vlieger ziet in Antwerp dan ook geen uitgesproken titelkandidaat. Al verwacht hij wel dat de manschappen van Laszlo Bölöni hun rol zullen spelen in de strijd. “Antwerp is voor mij de scherprechter in het verhaal. Hun vorm van de laatste weken was niet zo goed, maar we weten dat Bölöni altijd met een plannetje kan afkomen”, klonk het bij De Zondag.

DIT WEEKEND DE PLAY-OFFS! WED EN KIJK LIVE NAAR AL DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET.BE!!

LEKKER HOOR!!! facebook

Eerder deze week liet ook oud-bondscoach Aimé Anthuenis verstaan dat hij Antwerp níét tot de titelkandidaten rekent. “Met uitzondering van Antwerp, iedereen nog mee voor de eerste plaats. Antwerp zal iets tekortkomen, maar wel scherprechter spelen in het titeldebat”, klonk het.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *