Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Ruud Vormer: ‘Ajax haalt met Marin uitstekende speler binnen’

Gisteren werd bekend dat de kans zeer groot is dat Razvan Marin volgend seizoen in het shirt van Ajax speelt. De middenvelder zou voor 12 miljoen euro overkomen van Standard Luik. Ruud Vormer die voor Club Brugge speelt kent de speler goed.

Hij karakteriseert de spelmaker van Standard Luik als volgt in gesprek met Voetbal International: “Een heel goede speler. Hij heeft power in zijn spel en een goede trap. Op de posities van 6 en 8 kan hij prima uit de voeten. Marin behoort tot de betere middenvelders in de Belgische competitie en is heel dynamisch.”

Marin moet Frenkie de Jong vervangen in onze hoofdstad, maar Vormer ziet niet echt overeenkomsten. “Frenkie heeft een geweldige dribbel, dat is een wapen van hem. Marin heeft dat veel minder, loopt veel minder met de bal. Andere types, maar wel beiden uitstekende spelers.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *