Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Anderlecht-speler trekt zijn conclusies na wedstrijd tegen Genk’

Anderlecht kreeg gisteren ruim klop in de Play-Offs van Racing Genk. Het werd maar liefst 3-0 voor de koploper. Door dit verlies lijken de Brusselaars nu al uitgeschakeld te zijn voor het kampioenschap. Trainer Fred Rutten lijkt één speler al te hebben afgeschreven want hij was er gisteren niet bij.

Ondanks dat er voor de match nog onzekerheid bestond over de beschikbaarheid van Ivan Obradovic, had Rutten in zijn selectie immers opnieuw geen plaats voor Elias Cobbaut. De belofteninternational was onder Hein Vanhaezebrouck voor zijn blessure nog een vaste waarde, maar moet lijdzaam toekijken hoe hij in de pikorde afgegleden is onder Ivan Obradovic, die voor Nieuwjaar nog in de B-kern zat, en Antonio Milic, die niet eens een echte linksachter is.

VANDAAG CLUB BRUGGE – AA GENT! WED EN KIJK LIVE ALS BELG NAAR DEZE WEDSTRIJD VIA UNIBET.BE!!

LEKKER HOOR!!! facebook

Volgens Het Laatse Nieuws heeft Cobbaut dan ook zijn conclusies getrokken en wil hij in de zomer vertrekken als Rutten ook volgend seizoen trainer blijft. De 21-jarige speelt nochtans pas sinds vorige zomer bij Anderlecht, dat 3 miljoen euro op tafel legde om hem bij KV Mechelen weg te plukken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *