Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Italiaanse club legde bod van 8 miljoen euro neer voor speler van Standard’

Het Italiaanse Genoa heeft interesse gehad om een speler van Standard Luik over te nemen. Volgens het medium La Dernière Heure ging het om Razvan Marin. Die club legde een bod neer van acht miljoen euro op de middenvelder maar The Rouches gingen hier niet mee akkoord.

MIDWEEKS DE PLAY-OFFS! WED EN KIJK LIVE ALS BELG NAAR DEZE WEDSTRIJDEN VIA UNIBET.BE!!

ONTDEK HET HIER!!! facebook

Dat was goed gedaan van de Rouches, want amper twee maanden later bereikte het een akkoord met Ajax omtrent een transfersom van 12 miljoen euro, die met de nodige bonussen nog kan oplopen tot maar liefst 14 miljoen euro.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *