Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Eden Hazard krijgt alweer slecht nieuws over blessure’

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Op 26 november viel hij in de Champions League-wedstrijd tegen PSG uit met een enkelblessure, na een tackle van Thomas Meunier. Sinds die tijd heeft de Rode Duivel alleen nog maar slecht nieuws te horen gekregen.

Want terwijl eerst gedacht werd dat het slechts om een verstuiking ging en Hazard dus snel weer fit zou zijn, bleek al snel dat het om een breukje in de enkel zou gaan. Daardoor werd de afwezigheid van de aanvoerder van de Rode Duivel dus meteen verlengd tot begin 2020, maar ook dat lijkt nu niet meer realistisch te zijn.

Marca komt nu immers met het nieuws dat de blessure van Hazard trager herstelt dan verwacht en dus zal hij nog wat langer out zijn. Zijn terugkeer wordt nu pas verwacht voor eind januari of begin februari.

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.