Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Luciano D’Onofrio voorspelt toptransfer voor Lamkel Zé

Didier Lamkel Zé valt bij Royal Antwerp regelmatig op opvallende dingen. Toch weet de club ook dat hij een grote sportieve waarde vertegenwoordigd dus veel wordt hem wel vergeven.

“Lamkel Zé heeft une sensibilité particulière. Zijn emoties zijn extreem. Lamkel Zé heeft wat dat betreft hulp nodig en daar zijn we mee bezig. Ik vind ook niet dat we moeten overdrijven – we spreken over een paar incidenten. Wij bedekken ook niet alles met de mantel der liefde”, zegt Luciano D’Onofrio daar wel over in Het Laatste Nieuws.

“Ik heb mijn aanvaringen gehad met hem. Ik gaf hem boetes, ik heb hem zelfs twee keer naar de B-kern gestuurd. We moeten trachten om Lamkel Zé wijs te maken wat een profbestaan inhoudt. En we komen er wel. Ik denk dat hij eind dit seizoen klaar is om de stap te zetten naar om het even welke grote competitie in Europa.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *