Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Paars/Wit krijgt énorme opstekers voor bezoek aan Bosuil’

Anderleecht gaat vanavond op bezoek bij Royal Antwerp. Het ziet ernaar uit dat Paars/Wit kan gaan aantreden met een sterk elftal.  Het Laatste Nieuws namelijk dat Vincent Kompany en Nacer Chadli geen last ondervinden na de wedstrijd van zondag tegen Racing Genk, en dus gewoon aan de aftrap kunnen (een meer dan waarschijnlijk zullen) verschijnen.

Ook over Michel Vlap en Albert Sambi Lokonga waren wat twijfels, maar zoals de selectie van Anderlecht al deed vermoeden, zullen ook zij straks gewoon fit zijn om aan de wedstrijd te kunnen beginnen. HLN meldt overigens dat Paars-Wit vermoedelijk met dezelfde elf zal aantreden als tegen Genk.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *