Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Twijfels over EK voor Eden Hazard nemen toe’

Het gaat niet goed met vedette Eden Hazard. De aanvaller van Real Madrid was net teruggegekeerd van een blessure maar tegen Leganes viel hij opnieuw uit. Wederom ging het om een blessure aan dezelfde enkel die hem de voorbije drie maanden aan de kant had gehouden.

Dezelfde enkel waar hij enkele jaren geleden een operatie moest ondergaan. Hierdoor zou Hazard zeker al een tweetal maanden aan de kant staan. Zijn seizoen bij Real Madrid lijkt er dan ook grotendeels op te zitten, maar ook richting het EK nemen de twijfels toe. Bondscoach Roberto Martinez uitte zondag nog zijn zorgen bij BeIN Sports en die lijken terecht.

Zonder grote complicatie geraakt de aanvoerder van de Rode Duivels normaal gezien tijdig hersteld voor de start van het EK, de vraag is echter in welke vorm hij dan zal verschijnen. Bij Real zal men met oog op volgend seizoen alvast geen risico’s nemen en hem liever een wedstrijd te lang dan te vroeg aan de kant houden. Maar daardoor zal hij straks quasi zonder wedstrijdritme naar de nationale ploeg afreizen.

De twijfels rond Hazard nemen dan ook zienderogen toe, maar het is nog te vroeg om helemaal te panikeren. Bij La Dernière Heure ziet men er zelfs de voordelen van in. Bij de Waalse krant wijst men op het EK 2016. Ook toen kende Hazard bij zijn club een erg tegenvallend seizoen met de nodige blessures. Daardoor was hij echter bijzonder gemotiveerd om iets moois te maken van het landentornooi. “Een geblesseerde Hazard, is een gevaarlijke Hazard”, besluit de Waalse krant.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.