Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Adrien Trebel laat zich uit over grove tackel tegen Moeskroen

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Anderlecht kwam gisteren niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Moeskroen. In de wedstrijd deed zich een incident voor. Adrien Trebel maakte namelijk een grove tackel op een speler van de tegenstander.

De Franse middenvelder ging wel heel hard in op Bakic, maar kwam weg met een gele kaart. Ook de VAR greep niet in. Volgens RTBF kwam Trebel na de match met een wel heel opmerkelijke verdediging. Hij verklaarde dat hij zijn voet nog weggetrokken had. Op de beelden is daar nochtans niet veel van te zien.

Vincent Kompany erkende achteraf wel dat zijn speler rood verdiend had. “Ik heb de fout opnieuw bekeken en ik begrijp dat het een rode kaart was”, verklaarde hij aan Sporza. “Ik kan alleen maar zeggen dat er geen enkele bedoeling was om de speler te blesseren. Het was heel onopzettelijk.”

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.