Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Vincent Kompany: “Laatste vijf minuten waren naiëf en ronduit slecht”

Anderlecht wist gisteren niet te winnen van Moeskroen. Ondanks dat het meer dan een helft met een man meer speelden kon Paars/Wit de wedstrijd niet over de streep trekken.  Ze missen kwaliteit in de eindfase en de trainer van RSCA zag in de slotfase een naïef Anderlecht.

“Het is niet het resultaat wat ik wou. In de eerste helft waren de accenten die ik wou – scherpte, de tweede bal hebben en diepgang – er wel. We kregen naar mijn gevoel toch wel de nodige kansen, maar je zag het de laatste vijf minuten wel aankomen. Die laatste vijf minuten waren ronduit slecht en naiëf”, zei hij aan Eleven Sports.

“We begonnen goed aan de tweede helft en we kregen kansen. De 2-0 bleef uit en we misten overzicht, kwaliteit en realisme in de laatste fase. Met grote kansen bedoel ik ook de allerlaatste pass die we dan net niet geven, vanwege een technisch mankement. Dat we het niet afmaken? Tegen STVV was het ook al zo op het einde. We moeten wedstrijden zoals deze winnen. Het was niet slecht, maar ook niet goed vandaag. De tackle van Trebel? Als het rood is, is het rood. Het is wat het is en scheidsrechters moeten beslissen. Beslissingen voor ons, beslissingen tegen ons, het komt op het einde van het seizoen allemaal wel samen.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *