Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Royal Antwerp richt zich op voormalig smaakmaker van Club Brugge’

Volgens Het Nieuwsbald heeft Royal Antwerp haar vizier gericht op de 29-jarige Abdoulay Diaby. De voormalig speler van Club Brugge staat momenteel onder contract bij Sporting Portugal, maar het is al langer bekend dat hij mag/moet vertrekken bij de Portugese topclub.

Ook Standard werd al gelinkt aan de pocketspits, nu zou de Great Old zich dus eveneens aan het front hebben gemeld.

Diaby brak destijds door in ons land als aanvaller van Moeskroen. Vervolgens vertrok hij richting Jan Breydel en daar groeide hij uit tot een sterkhouder. De Malinees speelde in totaal 3 seizoenen voor Club en had een groot aandeel in de titels van 2016 en 2018. In dat laatste seizoen werkt hij ook al nauw samen met Ivan Leko, de huidige coach van Antwerp. Daarop vertrok hij naar Sporting, maar een doorbraak in Portugal bleef uit. Vorig seizoen speelde de spits al op huurbasis bij Besiktas.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *