Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Jeremy Doku moet Anderlecht 40 miljoen euro gaan opleveren’

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Anderlecht is blij met haar pareltje Jeremy Doku. Ze zijn dan ook niet van plan om hem zomaar te laten gaan. Hij wordt gevolgd door buitenlandse topclubs als Liverpool en Manchester City. Hij moet de club dan ook de hoofdprijs gaan opleveren.

Met twee doelpunten en drie assists in zes duels is Doku goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Topclubs zoals Liverpool en Manchester City werden al gelinkt aan de Rode Duivel, maar Anderlecht laat Doku niet naar eender welke club en voor eender welke prijs gaan. Doku moet de jackpot gaan opleveren, een bedrag van meer dan dertig miljoen euro (in de orde van Jonathan David, die voor 32 miljoen euro naar Lille trok.).

“Ik zie in Nederland gasten vertrekken voor 40 miljoen of meer. Waarom zou dat in België niet kunnen”, vraagt Boskamp zich af bij Het Nieuwsblad. Al vindt Boskamp niet dat Doku nú al moet vertrekken. “Ik raad hem aan om nog twee jaar in België te blijven. Als Anderlecht Doku nu verkoopt, lijkt het toch vooral
omdat ze het geld ­nodig hebben. Zijn waarde zal alleen maar stijgen”, klinkt het.

RSC Anderlecht zou een transfer deze zomer enkel zien zitten als Doku ook nog een jaar wordt uitgeleend aan de club, zoals Man City momenteel doet met Issa Kaboré. “Dat kan een tussenoplossing zijn, maar dan heeft Anderlecht er ook maar weinig meer aan te zeggen”, geeft Boskamp nog aan. “Niet ­ideaal. Wacht op het goeie moment om te vertrekken. Lukaku, Tielemans en Praet gingen ook pas nadat ze onbetwistbaar waren bij Anderlecht”, klinkt het.

 

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.