Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Jan Mulder haalt vernietigend uit naar Rode Duivel

Belgie heeft in de laatste twee interlands geen goede resultaten geboekt. Er werd gelijkgespeeld tegen Ivoorkust en gisteren werd er met 2-1 verloren van Engeland. Net als tegen de Ivorianen lag ook nu weer een dom weggegeven penalty aan de basis van de nederlaag.

Er leek immers niets aan de hand, tot de Engelsen kort voor rust een strafschop kregen. Thomas Meunier was op een hoekschop aan Jordan Henderson gaan hangen en de bal ging op de stip. Een onnodige fout, want de bal zou nooit tot bij de Engelse middenvelder gekomen zijn. Jan Mulder was bijzonder scherp voor de rechtsachter.

“Het gebeurt op een totaal onverwacht moment en op een manier die ik zó ergerlijk vind. Net zoals Bornauw donderdag tegen Ivoorkust. Je weet toch dat je niet aan het shirt mag trekken?”, fulmineerde hij op VTM. “Zelf als zesjarige moet je dat weten. Maar weet je wat het is? In het topvoetbal denkt men dat dit mag. Iedereen trekt aan elkaars shirt. Amateuristisch gedrag.”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.