Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Amy Sonck: “Krijg regelmatig berichten van voetballers”

Waar vader Wesley Sonck na een geslaagde voetbalcarriere nu aan de weg timmert als analist doet zijn dochter Amy Sonck het ook goed. En dat is ook bepaalde voetballers niet ontgaan.

De 20-jarige is schoonheidsspecialiste van opleiding, maar maakt momenteel vooral naam als influencer op Instagram. Haar account telt bijvoorbeeld meer dan 97.000 volgers. En daartussen duikt blijkbaar regelmatig een voetballer op. Dat onthulde ze maandagavond zelf in ‘Voet Vooruit’, de Facebook Live-show van Play Sports.

VANAVOND BELGIE – ZWITSERLAND! Pak liefst 10x je inzet terug bij winst van DE BELGEN!! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

Zo kreeg ze de vraag of bepaalde spelers haar al een bericht hebben gestuurd en daar antwoordde ze positief op. “Ik krijg regelmatig wel eens een berichtje van bepaalde voetballers. Maar ik probeer daar neutraal over te blijven. Wat de strafste naam is? Neen, dat ga ik niet zeggen. Of ik ooit iets zou beginnen met een profvoetballer? Ik probeer me er van weg te houden. Mijn papa heeft gezegd dat dit alleen maar miserie opbrengt”, lachte Amy Sonck.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.