Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Barcelona gaat strijd aan met Juventus om Sergio Aguero’

FC Barcelona hoopt spits Sergio Aguero deze zomer transfervrij te kunnen contracteren. Ze gaan hiermee de strijd aan met Juventus die ook hengelt naar zijn handtekening.

Manchester City en Agüero maakten een tijdje terug bekend na dit seizoen niet met elkaar verder te gaan. De spits mag naar een andere club vertrekken. Barcelona toonde al snel interesse, maar leek vervolgens af te haken. De club heeft het vizier nu echter toch weer gericht op Agüero, die ook in de belangstelling staat van Juventus.

Volgens Diario SPORT ligt er bij de Italiaanse club een tweejarig contract klaar voor Agüero, die in Turijn een bedrag van ongeveer tien miljoen euro per jaar kan gaan verdienen. Barcelona is niet van plan om de spits een soortgelijk bedrag aan te bieden. Agüero kan voor de ploeg van Ronald Koeman komen voetballen, maar moet dan genoegen nemen met een veel lager ‘vast’ salaris, dat hoger uit kan vallen wanneer Agüero in veel wedstrijden in actie komt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *