Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Ajax versterkt zich met Belgisch jeugdinternational

Ajax gaat zich versterken met de vijftienjarige Stanis Idumbo Muzambo. Hij komt over van AA Gent en tekent in Amsterdam een contract tot medio 2024.

De offensieve middenvelder had al een contract in Gent, maar doordat die afliep kon hij transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Zijn keuze is dus op Ajax gevallen. De Nederlandse landskampioen meldt dat er nog enkele formaliteiten afgewikkeld moeten worden, maar vermoedelijk zal dat geen enkel probleem vormen.

De jeugdinternational werd geboren in Frankrijk, maar is opgegroeid in Belgiƫ en heeft ook de Belgische nationaliteit. Zijn roots liggen, net als bijvoorbeeld Romelu Lukaku, in Congo. Bij Ajax zal hij worden toegevoegd aan de bovenbouw van de jeugdopleiding.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *