Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘VVV wil tien miljoen euro vangen voor Georgios Giakoumakis’

Clubs die deze zomer bij VVV aanbellen voor Georgios Giakoumakis moeten flink in de portemonnee tasten. Dit weet Voetbal International te melden.

“De interesse voor Giakoumakis is de afgelopen maanden allerminst verflauwd. Clubs uit een groot aantal landen hebben bij VVV dan wel de zaakwaarnemer van de international hun interesse kenbaar gemaakt. De cijfers van de spits zijn ongekend. Met 25 doelpunten achter zijn naam lijkt Giakoumakis niet meer te achterhalen in de jacht op de eerste Willy van der Kuijlen-trofee. Hij koerst ook af op een bittere primeur: degraderen als Eredivisie-topscorer”, aldus VI.

De Limburgers gaan voor de hoofdprijs betreft Giakoumakis. “Het hierna nog één seizoen doorlopende contract met de topscorer bevat geen gelimiteerde transfersom. VVV – dat een optie op een extra contractjaar heeft – mikt op een afkoopsom tussen de zes en tien miljoen euro, geld dat de club in alle scenario’s heel goed kan gebruiken. Verschillende clubs uit Engeland, spelend in Premier League en Championship, hebben naar de spits geïnformeerd. Ook vanuit onder meer Duitsland, Turkije en Qatar wordt gelonkt naar Giakoumakis.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *