Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Paris SG komt met beter aanbod voor Georginio Wijnaldum’

FC Barcelona word wellicht niet de nieuwe club van Georginio Wijnaldum. Paris Saint-Germain wil de overgang namelijk gaan kapen. Dit weet ESPN te melden.

ESPN schrijft vrijdagavond: “Wijnaldum, die zich momenteel met het Nederlands elftal voorbereidt op het EK, is transfervrij na zijn vertrek bij Liverpool. Meerdere topclubs hebben interesse getoond in de middenvelder. De zaakwaarnemers van Wijnaldum spraken afgelopen week twee keer met Joan Laporta, president van FC Barcelona, over een mogelijk driejarig contract in Camp Nou.”

“Maar bronnen hebben aan ESPN laten weten dat Paris Saint-Germain Wijnaldum een, financieel gezien, veel beter aanbod heeft gedaan. De middenvelder van Oranje neigt nu naar een overstap naar PSG”, aldus de betaalzender. “Bronnen bij FC Barcelona geven aan dat er een flinke strijd gaande is om Wijnaldum en hebben twijfels over het voltooien van de transfer.”

PSG zou met Wijnaldum wraak kunnen nemen voor 2019. Destijds dacht de Franse topclub Frenkie de Jong beet te hebben, maar koos de toenmalig Ajax-speler voor FC Barcelona.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *