Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Trots dat ik bij Feyenoord mocht spelen, heb hier een mooie tijd gehad’

Eric Botteghin vertrekt na zes jaar bij Feyenoord. De mandekker zegt een mooie tijd te hebben gehad bij de Rotterdammers.

“Het stadion en de sfeer ga ik zeker missen”, vertelt Botteghin in een afscheidsinterview met de clubkanalen van Feyenoord. “Ik wilde alleen niet op deze manier afscheid nemen van de club, het stadion en de supporters”, doelt Botteghin op de lege stadions waarin in hij zijn laatste Feyenoord-seizoen moest spelen.

Toch kijkt Botteghin met een positief gevoel terug op zijn tijd in Rotterdam. “Ik ben echt trots dat ik bij deze club heb mogen spelen”, vertelt hij. “Ik heb hier heel veel mooie jaren meegemaakt. Uiteindelijk blijven de mooie momenten hangen.”

In het gros van de seizoenen dat hij actief was bij Feyenoord, was Botteghin een vaste waarde. Aan het begin afgelopen voetbaljaargang, zat de 33-jarige stopper echter regelmatig op de bank. Later in het seizoen vocht Botteghin zich terug in het elftal.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *