Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Alexander Buttner duikt op bij RKC Waalwijk

Alexander Buttner zal voorlopig zijn conditie op peil gaan houden bij RKC Waalwijk. Dat heeft de club bekendgemaakt via haar digitale huis.

De nummer vijftien van de Eredivisie maakt niet duidelijk of Büttner ook kans maakt op een contract bij de club. In het verleden liet RKC spelers als Vurnon Anita en Gregory van der Wiel al meetrainen. Eerstgenoemde tekende later ook een verbintenis bij de Waalwijkse club.

Büttner is sinds het begin van dit kalenderjaar clubloos. In januari vertrok hij bij het Amerikaanse New England Revolution, waarna Büttner bij het Cypriotische Apollon Limassol tekende. Daar was de voormalig speler van onder meer Manchester United echter al snel weer vertrokken. Büttner beweert dat de club zich niet hield aan verschillende contractuele afspraken. Op Cyprus stelde men dat de Doetinchemmer niet fit genoeg was.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *