Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Ajax maakt thuistenue voor het komende seizoen kenbaar

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Ajax heeft vanmorgen het nieuwe thuistenue gepresenteerd waar ze het aankomend seizoen mee gaan voetballen. De club uit Amsterdam kiest het komende seizoen voor een klassiek tenue mét daarop het oude Ajax-logo.

Het historische logo van Ajax zal het aankomende seizoen op het thuistenue te zien zijn. De club heeft hiervoor gekozen omdat de supporters tijdens de coronacrisis een groot spandoek met het oude logo creëerden op de tribune van de Johan Cruijff Arena. Het oude clublogo bevat niet de drie kampioensterren. De club heeft ervoor gekozen om deze kampioenssterren te verwerken in de kraag van het shirt, tezamen met de drie Andreaskruisen.

Ook kent het nieuwe Ajax thuistenue een andere kleur rood en is de rode baan op het shirt smaller gemaakt. Het historische logo is voor een deel op de rode en voor een deel op de witte baan van het shirt geplaatst. Verder speelt Ajax komend seizoen in de Eredivisie zonder namen op de rug, passend bij het klassieke thema dat de club heeft gekozen. In Europees verband speelt Ajax wel met de volledige bedrukking (rugnummer én naam), aangezien de club zich moet houden aan de richtlijnen van de UEFA.

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.