Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Ajax speelt oefenwedstrijd tegen Leeds United

Ajax heeft een oefenwedstrijd ingepland tegen het Engelse Leeds United. Dat heeft de Engelse club bekend gemaakt via hun officiƫle kanalen. Het duel vindt plaats in de Johan Cruijff ArenA en zal om 20:15 uur beginnen. Het zal het laatste duel van de voorbereiding zijn, aangezien drie dagen later PSV de tegenstander is in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Ajax meldt dat er 25.000 toeschouwers welkom zijn bij de wedstrijd. Bezoekers aan de wedstrijd dienen bovendien in het bezit te zijn van een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid. Vanaf 23 juli start de kaartverkoop.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *