Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Feyenoord kent volgende Europese tegenstander

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Mocht Feyenoord van FC Drita winnen in de Conference League dan is de volgende tegenstander ook al bekend. Dit is namelijk het Zwitserse FC Luzern. Feyenoord had een geplaatste status tijdens de loting, wat de kans op een gunstige uitkomst aanzienlijk groter maakte.

De ploeg van coach Arne Slot kon stuiten op FC Luzern, de club van jeugdproduct Jordy Wehrmann, of op de winnaar van de tweeluiken RFS (Letland)-Puskás Akadémia (Hongarije), Larne Football Club (Noord-Ierland)-Aarhus (Denemarken) en Hibernian (Schotland)-Santa Coloma (Andorra).

Feyenoord eindigde onder Dick Advocaat als vijfde in de Eredivisie en won vervolgens de play-offs. Daardoor mag het in de tweede voorronde van de Conference League instromen. Donderdag wacht de eerste wedstrijd tegen Drita, de return in De Kuip is een week later. Het tweeluik met Luzern wordt op 5 en 12 augustus afgewerkt. Mochten de Rotterdammers beide voorrondes overleven, dan vormen de play-offs de laatste horde op weg naar de groepsfase van de Conference League.

Wehrmann maakte deze zomer definitief de overstap van Feyenoord naar Luzern. Hij speelde de voorbije maanden al op huurbasis voor de nummer vijf van Zwitserland. De 22-jarige middenvelder plaatste zich met Luzern voor de Conference League door de beker te winnen.

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.