Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘AS Roma toont interesse in Feyenoorder Marcos Senesi’

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

José Mourinho de trainer van AS Roma zou het wel zien zitten als Marcos Senesi de gelederen komt versterken. Hier maakt de krant Il Messaggero melding van.

Vertrekt Chris Smalling uit het Stadio Olimpico, dan wil The Special One naar verluidt toeslaan in Rotterdam-Zuid. De scouts van de Romeinen zouden een lovend rapport hebben geschreven over Senesi, die in de ogen van de Italianen niet alleen goed op kan bouwen, maar ook verdedigend zijn mannetje staat én goed kan koppen.

Wil Mourinho echt wat bewerkstelligen, dan zal Roma over de brug moeten komen met een flink bod. Senesi beschikt immers nog over een contract tot medio 2023 bij Feyenoord en zijn marktwaarde wordt geschat op een kleine 20 miljoen euro.

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.