Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Michiel Kramer tekent contract bij RKC Waalwijk’

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Michiel Kramer is ook aankomend seizoen te bewonderen in de Eredivisie. Volgens het Algemeen Dagblad zou hij namelijk een tweejarig contract hebben getekend bij RKC Waalwijk. De ervaren aanvalsleider moet RKC van scorend vermogen voorzien.

De Brabanders produceerden vorig seizoen 33 doelpunten in 34 wedstrijden: alleen hekkensluiter ADO maakte er minder. Finn Stokkers en de inmiddels naar FC Groningen vertrokken Cyril Ngonge waren gedeeld clubtopscorer, met ieder vijf goals.

Kramer kan bij RKC proberen de barrière van tweehonderd Eredivisie-wedstrijden te gaan doorbreken. De geboren Rotterdammer staat nu op 181 optredens: hij debuteerde in 2008 bij NAC Breda en speelde later Eredivisie-voetbal voor ADO Den Haag, Feyenoord, Sparta, FC Utrecht en nogmaals ADO.

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.