Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Hakim Ziyech aangeboden bij FC Barcelona’

Hakim Ziyech zou zijn aangeboden bij FC Barcelona. Hier maakt het medium Don Balon melding van. Ziyech verruilde Ajax een jaar geleden voor Chelsea, maar daar beleefde hij een teleurstellend eerste seizoen.

De oud-Ajacied kreeg te maken met blessures en een trainerswissel die niet in zijn voordeel uitpakte. Zijn relatie met coach Thomas Tuchel is naar verluidt ernstig bekoeld geraakt de afgelopen maanden.

Ziyech overweegt Chelsea daarom al na één jaar te verlaten. AC Milan is genoemd als optie, maar de financiële voorwaarden maken zijn overstap naar Milaan onzeker. Daarom zou de spelmaker nu zijn aangeboden bij FC Barcelona, dat Philippe Coutinho snel hoopt te slijten.

Koeman is volgens het Spaanse roddelmedium gecharmeerd van Ziyech, die in zijn optiek creativiteit zou toevoegen aan het elftal. Daarnaast kan de Marokkaans international op verschillende posities uit de voeten. De komende tijd moet blijken of Barcelona wil doorpakken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *