Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘PSV laat clubs schrikken met vraagprijs voor Noni Madueke’

Noni Madueke is populair bij verschillende clubs. Maar volgens het Engelse The Sun vraagt PSV een grote transfersom voor hem. Daardoor zouden een aantal clubs al zijn afgehaakt.

Het bovengenoemde medium schrijft vandaag dat Leicester City én Crystal Palace al een balletje opgegooid hebben bij technisch manager John de Jong van de Eindhovenaren. Die zou de beide Premier League-clubs echter gewezen hebben op de vraagprijs van 23 miljoen euro voor Madueke, méér dan zowel de Foxes als de Eagles willen betalen.

De Jong vertelde onlangs al over Madueke, die aan het einde van het afgelopen voetbalseizoen amper speelminuten maakte: “Dat talenten soms teleurgesteld zijn, dat hoort er ook bij. Maar Noni heeft zich goed ontwikkeld. Hij heeft heel veel potentie en is daarnaast een fantastische jongen, die al veel rendement heeft gehad. We willen Noni komend seizoen bij PSV zien schitteren. Dat wil ik en dat wil de trainer ook.”

Het talent zelf zei over een mogelijk vertrek: “Ik wil wedstrijden spelen, dat is voor mij op dit moment het belangrijkst in mijn ontwikkeling. Als ik speel dan is het goed, daar ligt dus vooral mijn focus op.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *