Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Luuk de Jong voorlopig niet naar PSV’

Donyell Malen staat op het punt om te tekenen bij Borussia Dortmund en als vervanger wil PSV de oude bekende Luuk de Jong halen. Maar tot een snelle transfer zal het niet komen.

Met name in de Spaanse media zijn berichten over een op handen zijnde transfer, maar schrijft clubwatcher Rik Elfrink via Twitter na een supportersvraag: “Het zou wel handig zijn als zijn zakelijke omgeving eerst een akkoord met PSV heeft. Daarvan is mij op basis van verklaringen niets gebleken.”

“Op dit moment is er nog geen concreet nieuws. Dat er interesse is klopt. Ik verwacht pas half augustus een beslissing”, aldus Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad. Dat zou betekenen dat er pas rond de competitiestart duidelijkheid komt voor de smachtende PSV-fans.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *