Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Chris Woerts: ‘De investeerders gaan lappen bij Feyenoord’

De kans is aanzienlijk dat Feyenoord deze transferperiode nog een serieuze kapitaalinjectie gaat krijgen. Sportmarketeer Chris Woerts meldde maandag bij De Oranjezomer dat investeerders in gaan stappen.

“Die gaan lappen”, aldus Woerts. “Die hebben ook dit elftal deze week en vorige week gezien en die zeggen ook deze window gaan we echt nog iets doen, want we moeten versterkingen hebben willen we een beetje goed seizoen ingaan. Ze moeten nog even geduld hebben, maar er komt geld vrij.”

Ook Feyenoord Transfermarkt bevestigt het nieuws. Wel moet er eerst nog gesaneerd worden, ook op bestuurlijk niveau. De instap van de investeerders zou op 10 miljoen euro liggen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *