Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Denzel Dumfries traint voorlopig voor zichzelf en niet met de selectie’

Denzel Dumfries traint voorlopig op eigen verzoek voor zichzelf bij PSV. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. De verdediger wil de huidige hiƫrarchie en groepsdynamiek in de selectie van Roger Schmidt niet verstoren.

Dumfries zal om die reden dan ook niet beschikbaar zijn voor de wedstrijden tegen FC Midtjylland in de derde voorronde van de Champions League.

Meerdere clubs hebben zich bij PSV gemeld voor Dumfries, maar vooralsnog heeft nog geen enkele club kunnen voldoen aan de vraagprijs. Zelf heeft de rechtsback ook nog geen keuze gemaakt. Mocht er na het tweeluik tegen FC Midtjylland nog geen transfer zijn afgerond zal de verdediger wel weer aan moeten sluiten bij de groepstrainingen, maar PSV gaat er niet vanuit dat dat zal gebeuren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *