Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Dylan Vente tekent voor twee seizoenen bij Roda JC

Dylan Vente vertrekt bij Feyenoord. Hij gaat een contract ondertekenen voor twee seizoenen bij het Limburgse Roda JC.

Roda zat lang in de wachtkamer en had concurrentie van meerdere clubs, maar heeft Vente nu bijna binnen. De spits werd woensdag gespot in Maastricht, waar hij een medische keuring ondergaat. Roda hoopt hem deze week nog voor te kunnen stellen als nieuwste aanwinst. Vente had bij Feyenoord nog een contract voor één seizoen. Over financiële afspraken tussen Roda en Feyenoord is niets bekend.

Vente keert terug bij Roda, dat hem het afgelopen half jaar al huurde van Feyenoord. Hij scoorde in vijftien Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden vier keer en ook gaf hij meerdere assists. Vente had ook opties in het buitenland, waaronder uit Duitsland.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *