Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Ajax en PSV strijden om miljoenenaankoop Sebastián Córdova’

Zowel Ajax als PSV strijden om dezelfde speler. Volgens de website 90min gaat het om Sebastián Córdova. Hij zou zón dertien miljoen euro moeten kosten.

Francisco Sebastián Córdova Reyes, zoals de gehele naam van de hoofdrolspeler in dit verhaal luidt, is een 24-jarige voetballer van Club América, de voormalige werkgever van Ajacied Edson Álvarez. Het betreft een nummer tien, al kan de middenvelder ook uitstekend uit de voeten op beide flanken.

Córdova maakte indruk op de Olympische Spelen in Tokio met het nationale team van Mexico, dat een bronzen plak pakte door Japan met 2-0 te verslaan in de troostfinale.

Volgens 90min vraagt Club América 13 miljoen euro voor zijn speler en zijn er drie teams die zich aan het front gemeld hebben voor Córdova: Ajax, PSV én het Spaanse Real Betis Sevilla. Naar verluidt ligt er echter nog geen enkel formeel bod op tafel voor de middenvelder.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *