Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Toekomst Joey Veerman ligt zeker niet bij Feyenoord’

De toekomst van Joey Veerman zal zeker niet bij Feyenoord zijn. Hier maakt The Daily Record melding van. De Rotterdammers zouden hem namelijk met geen mogelijkheid kunnen betalen.

Het medium stelt zelfs dat het erop lijkt dat technisch directeur Frank Arnesen zijn jacht op de spelmaker opgegeven heeft, vanwege de financiƫle sores in De Kuip. En dat is goed nieuws voor het Schotse Rangers FC, dat Veerman ook wel wil hebben.

Eerder meldde Hellas Verona zich al bij het Abe Lenstra Stadion met een officieel bod op de hoofdrolspeler in dit verhaal, maar deze aanbieding was niet naar de smaak van Heerenveen. Rangers lijkt van plan te zijn om zijn belangstelling binnen afzienbare tijd te concretiseren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *