Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘AC Milan gaat weer en poging doen voor Hakim Ziyech’

AC Milan blijft maar interesse tonen in Hakim Ziyech. Volgens La Gazzetta dello Sport gaan ze dan ook opnieuw een poging doen om hem naar Milaan te halen. Hij de opvolger worden voor de naar aartsrivaal Inter vertrokken Hakan Calhanoglu.

Het is zeker niet de eerste keer deze zomer dat Ziyech in verband wordt gebracht met een overgang naar AC Milan. Tot op heden is de Italiaanse club er echter niet in geslaagd om de voormalig Ajacied los te weken bij Chelsea. Met een nieuw bod hoopt de club van trainer Stefano Pioli de Londenaren ervan te overtuigen om Ziyech te verkopen.

Bedragen worden niet genoemd door de roze Italiaanse sportkrant. En het is nog maar de vraag of Chelsea wel openstaat voor een vertrek van Ziyech. De spelmaker ondervindt hevige concurrentie bij Chelsea en kwam in zijn eerste seizoen in Londense dienst minder aan spelen toe dan gehoopt, maar heeft in de voorbereiding een goede indruk gemaakt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *