Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Mitchell van Bergen hard op weg naar Middlesbrough’

SC Heerenveen nadert een akkoord met het Engelse Middlesbrough over de transfer van Mitchell van Bergen. De Leeuwarder Courant schrijft donderdagavond:

“De kans is groot dat Mitchell van Bergen zijn laatste wedstrijd voor sc Heerenveen heeft gespeeld. De club nadert een akkoord met Middlesbrough over een transfer. Voor Van Bergen ligt een meerjarige verbintenis klaar in Noord-Engeland, waar hij gaat voetballen voor traditieclub Middlesbrough. Tenminste, als er een definitieve klap op de transfer wordt gegeven door Heerenveen.”

Daar voegt het medium aan toe: “Van Bergen maakt zich inmiddels al op voor zijn avontuur in Engeland. Naar verwachting zit hij ook niet meer bij de selectie van Heerenveen, dat zaterdagavond om 18.45 uur een thuiswedstrijd speelt tegen RKC Waalwijk.” De 21-jarige vleugelaanvaller speelde 91 competitieduels (zestien goals) sinds hij drie jaar geleden afscheid nam van Vitesse.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *