Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

EUROPA LEAGUE: PSV tegen AS Monaco, Real Sociedad en Sturm Graz

PSV is in de groepsfase van de Europa League gekoppeld aan AS Monaco, Real Sociedad en Sturm Graz. Dat bleek uit de loting van vrijdagmiddag in het Zwitserse Nyon. Op donderdag 16 september staat de eerste wedstrijd op het programma. Wie dan de tegenstander is en of PSV begint met een thuis- of uitwedstrijd wordt uiterlijk zaterdagochtend bekend gemaakt.

PSV speelde in het verleden alleen tegen AS Monaco in officieel verband. In het seizoen 2003/2004 was AS Monaco een van de tegenstanders in de groepsfase van de Champions League. De Monegasken wonnen in Eindhoven, terwijl het duel in het prinsdom in een gelijkspel eindigde. Een seizoen later kwamen beide ploegen elkaar opnieuw in de Champions League tegen, toen in de achtste finales. PSV won in Eindhoven al met 1-0 en de return werd met 0-2 gewonnen. Voor de aanwezige

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *