Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Lucas Pratto heeft nieuwe club te pakken

Lucas Pratto heeft zijn contract bij River Plate laten ontbinden en keert terug naar zijn oude liefde Velez Sarsfield. Hij kwam eerder in de periode 2012-2014 in actie voor Vélez Sarsfield. Destijds maakte hij 35 goals in 97 wedstrijden, waarmee hij een aandeel had in de landstitel van 2012. Op dit moment staat de club echter 23ste op een totaal van 26 clubs.

“We hebben een verplichting om Vélez weer mee te laten vechten om de bovenste plekken”, zo laat Pratto weten na het bevestigen van zijn comeback. “Het is een lastige klus, maar dat is wel wat we willen.”

Pratto verliet Feyenoord met een blessure, waardoor hij enige tijd uit de roulatie was. Maar stelt hij: “Ik heb hard gewerkt om hier te kunnen staan, maar we gaan mijn rentree goed plannen met de medische staf.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *