Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

AZ meldt zich bij Heerenveen voor Joey Veerman

AZ heeft zich officieel bij Heerenveen gemeld voor Joey Veerman. Hier maakt Voetbal International melding van. Het blad onthult op zondagochtend: “AZ wil Joey Veerman overnemen van sc Heerenveen. De Alkmaarse club heeft zich al in Friesland gemeld voor de 22-jarige spelmaker. Een eerste bod van de Alkmaarders is afgewezen door Heerenveen.”

VI gaat verder: “AZ deed deze zomer al een aantal lucratieve verkopen met het vertrek van keeper Marco Bizot en aanvallers Myron Boadu en Calvin Stengs. Inmiddels is ook Teun Koopmeiners op weg naar de uitgang. De Alkmaarders denken dat Veerman de broodnodige creativiteit aan het team kan toevoegen en hopen voor het sluiten van de markt – dinsdag om middernacht – een deal te sluiten.”

De timing van AZ is ietwat opmerkelijk te noemen, want de Alkmaarders spelen vanmiddag in het Abe Lenstra Stadion tegen Heerenveen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *