Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘PSV gaat flop verhuren aan een Turkse club’

De kans is groot dat PSV Derick Luckassen gaat verhuren aan het Turkse Fatih Karagümrük. Hier maakt het medium Voetbal International melding van. Het wordt niet duidelijk of PSV en Fatih Karagümrük inzetten op een huurdeal met of zonder optie tot koop.

De situatie van Luckassen is momenteel uitzichtloos bij de huidige koploper van de Eredivisie: hij behoort niet tot de A-selectie en werk individueel trainingen af. De voormalig jeugdinternational ligt nog tot medio 2023 vast bij PSV.

Luckassen gaat dus mogelijk voor de vierde keer tijdelijk vertrekken uit Eindhoven. Eerder werd de geboren Amsterdammer al gestald bij Hertha BSC, RSC Anderlecht en Kasimpasa. Fatih Karagümrük, de huidige nummer tien van de Süper Lig, biedt Luckassen dus de kans om terug te keren in Turkije. In het land is de transfermarkt nog open, waardoor er een deal gesloten kan worden met PSV.

Vier jaar geleden nam PSV de stopper voor vijf miljoen euro over van AZ. Die transfersom heeft Luckassen echter nooit waargemaakt. Hij kwam in totaal tot 25 duels in het eerste elftal van PSV.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *