Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Feyenoord zet in op nieuw transferrecord’

Feyenoord moet altijd achterblijven op Ajax en PSV als het gaat om de transfersommen van uitgaande transfers. Maar daar willen ze op termijn korte metten mee maken. Luis Sinisterra kan daar zomaar eens voor verantwoordelijk zijn.

Sinisterra is inmiddels weer op de goede weg. Dit seizoen staat de teller op zeven goals en drie assists na negen officiƫle wedstrijden bij Feyenoord 1. Inmiddels heeft de 22-jarige buitenspeler ook zijn basisdebuut voor de Colombiaanse nationale ploeg achter de rug en dat leverde mooie complimenten op.

De marktwaarde van de Feyenoord-aanvaller zal zodoende alleen maar stijgen. Zijn marktwaarde werd eind vorig seizoen vastgesteld op negen miljoen euro, maar dat was vooral te wijten aan een moeilijk seizoen na een zware knieblessure. Na zijn topvorm van de afgelopen maanden is een snelle stijging voor de hand liggend.

Feyenoord verkocht nog nooit een speler voor meer dan achttien miljoen euro. De kans is aanzienlijk aan het worden dan Sinisterra dat record verbreekt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *