Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Heerenveen-speler breekt zijn kaak na eten van een wortel

Een nogal opvallende blessure voor een speler van Heerenveen. Rami Kaib heeft namelijk zijn kaak gebroken na het eten van een wortel. Dat onthult Omrop Fryslân-verslaggever Roelof de Vries.

Kaib is normaal gesproken een vaste waarde bij Heerenveen, maar in Groningen staat Lucas Woudenberg op zijn plek. Het heeft alles te maken met een opmerkelijk kaakprobleem, vertelde De Vries voor de wedstrijd bij RTV Noord.

“Kaib heeft een tijdje geleden tijdens een wedstrijd een flinke tik gekregen op zijn kaak. Hij ging gewoon door met trainen, en natuurlijk eten. Nou, hij at een wortel en die wortel was nogal hard. En toen, knak: gebroken kaak. Door een wortel”, legt hij uit.

Kaib moet zeker vijf weken toekijken, waardoor hij de wedstrijden tegen Groningen, Fortuna Sittard, Feyenoord, FC Twente, PEC Zwolle en Ajax sowieso moet laten schieten. De 24-jarige Zweed maakte vorig jaar de overstap van IF Elfsborg naar Heerenveen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *