Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Klaas-Jan Huntelaar stopt als profvoetballer’

Klaas-Jan Huntelaar zal geen nieuwe uitdaging meer aangaan bij een nieuwe club. Hier maakt Freek Janssen van Voetbal International vandaag melding van.

Veronica Inside maakt er uit op: “‘Officieel’ is Huntelaar nog bezig om alles op een rijtje te zetten, maar voor zichzelf heeft hij de knoop al doorgehakt: na een prachtige loopbaan keert hij niet meer terug als voetballer. Huntelaar geniet op dit moment al van zijn nieuwe bestaan, waarbij de druk om te presteren ineens is weggevallen. Het zou de 38-jarige Huntelaar uitstekend bevallen en van een zwart gat zou totaal geen sprake zijn.”

Vorig seizoen kwam Huntelaar nog na de winter uit voor Schalke 04, maar nadat hij zijn grote liefde niet kon behoeden voor degradatie uit de Bundesliga vertrok hij weer. Eerder kwam hij ook uit voor onder meer PSV, sc Heerenveen, De Graafschap, Ajax, AC Milan en Real Madrid.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *