Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

PSV kan eindelijk beschikken over spits Carlos Vinícius

Carlos Vinícius heeft zijn werkvergunning te pakken. Dit weet clubwatcher Rik Elfrink te melden. De zomeraanwinst van PSV kon daardoor woensdagmiddag voor het eerst met zijn nieuwe ploeggenoten trainen.

De van Benfica overgekomen aanvaller moest lang op zijn werkvergunning wachten. Die werd woensdag afgegeven door de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Roger Schmidt sprak eerder op de dag al de hoop uit dat hij de Braziliaanse aanvaller spoedig op het trainingsveld zou kunnen verwelkomen.

De kans is groot dat Vinícius donderdag voor het eerst deel uitmaakt van de wedstrijdselectie van PSV. Volgens Elfrink moet nog een aantal formele dingen worden geregeld. In Eindhoven gaat men er vanuit dat het allemaal tijdig rondkomt. ‘Schrijf hem maar op als een van de reserves morgen’, zet hij op Twitter. PSV neemt het donderdag in de Europa League op tegen Real Sociedad.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *