Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

De Kuip heeft zevende keer op rij beste grasmat van Nederland

Feyenoord is voor de zevende maal aan de haal gegaan met de prijs voor beste veld van de Eredivisie. Sinds 2014 won geen andere club meer deze award, die gebaseerd is op de ervaringen van de aanvoerders van de uitspelende clubs na afloop van ieder Eredivisie-duel. Evgeniy Levchenko, voorzitter van spelersvakbond VVCS, was woensdag aanwezig om de prijs uit te reizen.

Na het seizoen 2019/2020 werd de award niet uitgereikt, doordat het seizoen voortijdig stapte vanwege de coronopandemie. “We balen er stiekem nog steeds van dat we die schaal er niet tussen kunnen hangen”, aldus grasmeester Erwin Beltman op de website van Feyenoord. “Als je van alle keren dat je een vijf kunt krijgen (hoogste beoordeling, red.) maar twee keer een vier krijgt, is het plaatje compleet. Ons veld is altijd goed bespeelbaar.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *