Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Noa Lang onhoudbaar voor Club Brugge na voetbalshow’

Noa Lang was gisteren niet te stoppen voor Club Brugge in het treffen met PSG. Hij werd dan ook uitgeroepen tot man van de wedstrijd.

Hans Vanaken, die in het verleden in verband werd gebracht met Ajax, scoorde de enige Bruggese treffer. Lang was zelf ook nog dicht bij een doelpunt: de oud-Ajacied probeerde met een omhaal te scoren, maar dat lukte helaas niet.

Na een sterk eerste seizoen lijkt Lang dus ook in zijn tweede jaar bij Brugge de pannen van het dak te spelen. Dat neemt de vraag mee hoe lang hij nog in de Jupiler Pro League te bewonderen valt. Afgelopen zomer was er interesse van onder andere Leeds United, maar de vraagprijs van Brugge was destijds nog te hoog,.

Mocht Lang de lijn van vorig seizoen ook dit seizoen blijven doortrekken, dan kan daar in de winter of volgende zomer wel eens verandering in komen. Lang transfereerde voor zes miljoen euro van Ajax naar Brugge. Het is onbekend of de Amsterdammers ook een doorverkooppercentage hebben bedongen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *