Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Wesley Sneijder: ‘Ik denk dat mijn keeper bij DHSC beter is, maar goed’

Wesley Sneijder en Dirk Kuyt waren gisteren als analist te gast bij RTL 7 voor de wedstrijd Sporting Portugal – Ajax. En de Amsterdammers hebben indruk gemaakt op het tweetal. Alleen kwam doelman Remko Pasveer er slechter van af.

Ajax staat na 45 minuten op een comfortabele 1-3 voorsprong tegen Sporting Portugal. “Ajax begon fantastisch. Het is zo fijn om vroeg op voorsprong te komen tegen de Portugezen. Twee goals, Antony die fantastisch speelt. Ajax heeft het fantastisch gedaan, jammer van de tegengoal”, zegt Kuyt.

Over Pasveer zijn Kuyt en Sneijder niet enthousiast. Hij maakte bij de 1-2 een fout. “Misschien toch de spanning. Hij maakt de verkeerde keuze om uit te komen, het is gewoon een fout.”

“Dit is een grote fout. Er is niets aan de hand en dan krijg je de 2-1 tegen.. Ik denk dat mijn keeper bij DHSC beter is, maar goed”, vult Sneijder aan. Sporting maakt nog geen indruk op Sneijder. “Er zit geen voetbal in. Er lopen vaak verfijnde voetballers in Portugal, maar die zie ik niet. Dit mag Ajax nooit meer weggeven.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *