Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Gernot Trauner: ‘Nog nooit zón complete keeper gezien als Justin Bijlow’

Gernot Trauner heeft veel indruk gemaakt in zijn eerste weken als Feyenoorder. Maar hij is niet de enige bij de Rotterdammers die uitblinkt. Ook doelman Justin Bijlow floreert.

De Oostenrijkse verdediger vormt een solide verdedigingsblok met Argentijn Marcos Senesi, maar voelt zich ook gesteund in de rug. “Als bonus hebben we Justin”, zegt hij tegen Voetbal International. “Ik ben in heel mijn leven nog niet een keeper tegengekomen die zo goed en zo compleet is als hij. Het is net alsof we met hem nog een extra centrale verdediger hebben.”

Bovendien is de klik met Senesi uitstekend. Volgens Trauner is dat niet logisch. “Het is altijd afwachten, maar wat meehelpt, is dat Marcos en ik toch al redelijk ervaren zijn. We weten wat er van ons wordt verwacht”, aldus de verdediger. Het duo neemt het vanavond (woensdag) in eigen huis op tegen SC Heerenveen. Afgelopen weekend stuntten de Rotterdammers met een 0-4 zege bij PSV.

Met Senesi én Trauner in de achterhoede hield Feyenoord dit seizoen al acht keer de nul. In totaal kregen de Rotterdammers slechts drie goals om de oren: alle drie tegen FC Utrecht (3-1 nederlaag). Alleen Ajax (1) kreeg minder treffers tegen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *