Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Noa Lang: ‘Ik ben in Belgie volwassen geworden’

Noa Lang staat te popelen om zich te laten zien bij het grote Oranje. Hij is door Louis van Gaal opgeroepen voor de duels tegen Letland en Gibraltar.

“Dit is een mooi moment in mijn carrière. Mooi dat het zover is”, zegt Lang in gesprek met OnsOranje. “Mijn moeder was ook een beetje emotioneel. Iedereen is trots op mij. Ik verdiende het, volgens hen.”

De oud-Ajacied wil tonen dat hij zich heeft ontwikkeld bij Club Brugge. “Ik wil mezelf van mijn beste kant laten zien. Ik wil laten zien dat ik in België een volwassenere jongen ben geworden. Ik ben gegroeid als speler en als mens. Dat wil ik hier laten zien. Dat is het belangrijkste doel. Verder ga ik hier gewoon genieten.”

Lang weet wanneer de komende interlandperiode een succes is. “Wanneer het geslaagd is? Als ik twee mooie wedstrijden heb mogen meemaken, een haasje heb mogen meenemen en een paar doelpunten heb gemaakt. Dat zou wel heel mooi zijn.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *